Lexapro buy viagra without prescription buy Abilify no prescription buy ampicillin online buy doxycycline without prescription buy Tramadol buy Zyban no prescription buy Levitra Professional Vardenafil without prescription Amitriptyline no prescription Amitriptyline no prescription buy Zyban without prescription cipro finasteride without prescription
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47,

Za ponovnu veru u sebe i ljubav

autor: Danijela Dimitrić

Danas u Srbiji i šire, imamo na hiljade mladih, uspešnih, lepih, obrazovanih devojaka i mladića, koji uz jaku želju i angažovanje ne pronalaze odgovarajućeg partnera. Sve se svodi na neuspehe i velika očekivanja. Vremenom, u trci za društveno prihvatljivim postignućima i „srodnom dušom" ne uviđamo da smo se otuđili od sopstvene duše, sebe samih i svojih osećanja.

Kalifornijske Cvetne Esencije ne mogu za Vas da „pronađu" odgovarajućeg partnera. Ono što je moguće njihovim korišćenjem je uspostavljanje harmonije sa unutrašnjim bićem, vraćanje osećaja entuzijazma i vere u sebe. One Vam omogućavaju život u sadašnjosti, negujući viziju budućnosti.

Klijent : 37 -godišnja žena, sa osećajem nezadovoljstva usled neostvarenosti zadovoljavajuće partnerske veze. Već neko vreme se oseća „izgubljenom", bez fokusa, nije sigurna šta želi u životu. Izgubila je želju i volju da ponovo upoznaje nekoga, dosadašnja iskustva sa muškarcima su bila poražavajuća. Strah od ponovnog neuspeha. Trenutno dosta vremena provodi na poslu i u kući, retko se viđa sa prijateljima jer imaju porodice i „nema o čemu sa njima da razgovara". Nije sigurna da li još uvek želi decu ili da odustane od majčinstva. Visoko obrazovana profesionalno ostvarena.

Lečenje cvetnim esencijama:

Angelica - Za osobe koje se osećaju izgubljeno bez motiva i bez cilja. Pomaže da se osećaju zaštićeno i da uspostave kontakt sa „vodičima" u sebi. Osećaj zaštićenosti i pažnje je od izuzenog značaja za ljudsku dušu, daje joj hrabrost i snagu.

California Wild Rose - Za one koji odbacuju emotivni rizik i dublji odnos sa nekim i koji radije uspavljuju svoja osećanja i emocije. Ova esencija stimuliše snagu srca, odnosno snagu ljubavi, za pronalaženje entuzijazma za svakodnevni život i ljubavi za drage ljude.

Mountain Pride - Cvet koji ističe arhetipski duh ratnika, za one kojima ne dostaje snaga volje. Za one koji nisu svesni da je pozitivno kretanje važno za isceljenje tela i duše.

Star Tulip - Ovaj cvet otvara sposobnost unutrašnjeg osluškivanja, za one koji nisu u vezi sa svojim najdubljim delovima. Vraća jaku vezu sa unutrašnjom ženstvenošću. Za žene koje su izgradile štit oko sebe.

Comments are closed.