Lexapro buy viagra without prescription buy Abilify no prescription buy ampicillin online buy doxycycline without prescription buy Tramadol buy Zyban no prescription buy Levitra Professional Vardenafil without prescription Amitriptyline no prescription Amitriptyline no prescription buy Zyban without prescription cipro finasteride without prescription

Tri istine o cvetnim esencijama – ponovno buđenje strasti uz pomoć Hibiskusa!

autor: Tatjana Šešum

Kako deluju cvetne esencije i na koji način nam pomažu?

Cvetne esencije deluju tako što pomažu da se osoba oslobodi negativnih uverenjakoja postoje na nivou nesvesnog i omogućavaju pozitivnim kvalitetima, kao što sujubav, radost, vera, hrabrost i mnogim drugim da se ispolje u životu osobe. Kada

negativna uverenja i misli nestanu, ravnoteža i isceljenje nastupaju.

 

Za cvetne esencije se kaže da mogu da pomognu ženama da probude svoju lepotu i ženstvenost i učine ih privlačnijim... Koliko ima istine u tome i koje esencije pomažu u tome i na koji način?

Lepota je u očima posmatrača, kaže naša narodna mudrost. Od cvetnih esencija koje su posebno korisne za budjenje doživljaje ženstvenosti i lepote izdvajaju se: Pretty Face, koja pomaže da osoba zasija unutrašnjom lepotom i da samu sebe doživi kao lepu. Osim nje od koristi je Fairy Lantern koja se preporučuje za one osobe čiji je doživljaj i lepote i sebe zasnovan na predstavama o lepoti koje se nude u sredstvima medija, kao i za sve one osobe koje ne uspevaju da sebe dožive lepom sa prolaskom prve mladosti, tj. u srednjim i poznim godinama života. Drugim rečima koje su zavisne od kriterijuma lepote u mladosti.

Tvrdi se da cvetne esencije mogu da probude ljubavnu strast kod parova ili da je povrate ukoliko je iz nekog razloga nestala... Ako možete malo detaljnije da objasnite ovo delovanje i koje kombinacije cvetnih esencija bude ova osećanja?

Kada govorimo o strasti u seksualnom funkcionisanju ona se smatra osnovom svakog partnersko odnosa. Dakle šta činiti kada u partnerstvu dođe do izumiranja strasti? Floriterapija, konkretnije kalifornijske cvetne esencije mogu vratiti strast u naše živote generalno, a posebno u naše seksualne odnose. Iako uzroci gašenja seksualne želje kod oba pola mogu biti mnogobrojni, od fizičkih do psiholoških i situacionih, u ovom tekstu ćemo se osvrnuti samo na par, iz naše prakse, najčešćih psiholoških uzroka. Od mnogih cvetnih esencija, posebno bismo izdvojili kombinaciju 2 cvetne esencije, Lady's Slipper i Hibiscusa, jer se ističu po svojoj izuzetnoj delotvornosti u ponovnom razbuđivanju seksualne želje, kako kod muškaraca tako i kod žena,.

U današnje vreme razlog smanjene strasti kod partnera u najvećem broju slučajeva je preopterećenost modernim stilom života i prevelikim brojem obaveza, kako na poslu tako i u privatnom životu. To sve dovodi do nervozne isrcpljenosti i umora kod većine ljudi. Cvetna esencija Lady's Slipper otkalanja nervozu, stres i umor a pridodata cvetna esencija Hibiskus istovremeno stimuliše uživanje u seksualnom dodiru i razmeni tako što povećava partnersku međusobnu prijemčivost i oslobađa umorom i nervoznom napetošću potisnutu seksualnu želju. Pored modernog stila života, razne lične nesigurnosti i prethodna negativna iskustva (kao što su povređivanje ili iskustvo nasilja i zlostavljanja bilo i primarnoj porodici bilo u partnerskim odnosima) dovode do razvijanja straha od intimnosti i ranjivosti u intimnim odnosima. Ova grupa strahova je drugi najčešći uzrok gašenja seksualne želje među polovima. U tim slučajevima od izuzetne je pomoći cvetna esencija Poison Oak, koja omogućava osobama razrešavanje tih strahova i ponovnog vraćanja seksualne želje na optimalni nivo. Tada se često cvetnoj esenciji Poison Oak pridodaje cvetna esencija Blackberry, koja pospešuju manifestaciju seksualne želje u konkretan čin tj. seksualno ponašanje. Rezultati su izvanredni!

Comments are closed.