Lexapro buy viagra without prescription buy Abilify no prescription buy ampicillin online buy doxycycline without prescription buy Tramadol buy Zyban no prescription buy Levitra Professional Vardenafil without prescription Amitriptyline no prescription Amitriptyline no prescription buy Zyban without prescription cipro finasteride without prescription

Savremena porodica

autor: Jelena Glišić

Živimo u stresno doba: brz način života, pogubljene vrednosti, otuđenje, razno-razni pritisci i zahtevi, borba za egzistenciju ili pak želja da se dostignu neki viši standardi, naprosto uništavaju individuu, te smo svedoci sve većeg poremećaja u organizmu i u svakodnevnom funkcionisanju.

Uobičajna priča je slika današnje porodice gde suprug radi prekovremeno, preteruje u poslu, otuđujući se od porodice, da bi obezbedio egzistenciju i takvim ponašanjem gubi emotivni kontakt sa suprugom. Supruga sa druge strane, zbog nedostatka fizičkog prisustva supruga u porodičnom zivotu, ima teskoće da uskladi obaveze prema kući, deci, suprugu, i da se ostvari na poslu.

Sve ovo opisano može odvesti malo po malo u stanje depresije, seksualne disfunkcije a onda i fizičke bolesti.

Kalifornijske Cvetne Esencije postižu izuzetne rezultate za relativno kratko vreme vraćajući osobi mir u duši, ljubav, radost i kreativnost. Za opisani slučaj koriste se sledeće cvetne esencije za supruga:

Trillium- za neumerene ambicije, za želju za moći, za naglašeni materijalizam, za osobe koje su ubeđene da su novac i uspeh jedini izvori sreće.

Zinnia- za tmurnu narav, za osobe koje život dozivljavaju isuviše ozbiljno; da nauče vrednost uživanja u samo jednom osmehu. Takođe i za "zavisnike " od posla.

Hound's Tongue- za one koji posmatraju svet previse racionalno i kroz prizmu materijalizma; za vraćanje izgubljene dimenzije i u najmanju ruku osećaja zivota.

Cvetna Esencija za suprugu je :

Pomegranate: Ovo je odličan lek za žene. Preporučuje se onima koje žele da se realizuju na poslu ali imaju duboku potrebu da se ostvare i kao supruge i kao majke. Teškoce da se usklade kuća i posao često izazivaju duboke psihološke probleme ili psihosomatska obolenja koja ovaj cvet može uspešno da leči. Preporučuje se, takođe, i za seksualne probleme izazvane stresom. Rešava i psihogeni sterilitet.

Comments are closed.