Lexapro buy viagra without prescription buy Abilify no prescription buy ampicillin online buy doxycycline without prescription buy Tramadol buy Zyban no prescription buy Levitra Professional Vardenafil without prescription Amitriptyline no prescription Amitriptyline no prescription buy Zyban without prescription cipro finasteride without prescription

Ključne reči: protiv opsesivnih misli, ogorčenost, nedostatak životne slasti, za sve koji su preživeli neku vrstu zlostavljanja ili nasilja.

Ova cvetna esencija je korisna za sve koji su doživeli neku vrstu nasilja i imaju problem da bol tog iskustva ostave iza sebe.

Uči osobe da private da je prošlost bila "gorka" i da je vreme da se stvori novi život.

Oslobađa tugu, krivicu, negativnost i samokažnjavajuće ponašanje. Omogućava osobama da se oslobode "emocionalnih kofera" i da private svoju ličnu moć.

Iako je u pitanju snažna esencija svoje isceljujuće moći donosi na nežan način čak i kada osobu suočava sa njenom odgovornošću za sopstveni život. Takođe daje energiju za delanje i manifestaciju sopstvenih ideja i želja. Pomaže u oslobađanju od obsesivnih misaonih obrazaca.

Comments are closed.