Lexapro buy viagra without prescription buy Abilify no prescription buy ampicillin online buy doxycycline without prescription buy Tramadol buy Zyban no prescription buy Levitra Professional Vardenafil without prescription Amitriptyline no prescription Amitriptyline no prescription buy Zyban without prescription cipro finasteride without prescription
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47,

ONLINE EDUKACIJA IZ FLORITERAPIJE

npp1

Ova jedinstvena edukacija na srpskom jeziku pruža polaznicima potpuno razumevanje floriterapije kao jedne vrste holističkog, homeopatskog sistema lečenja. Cilj kursa je osposobljavanje polaznika za primenu lekovitih cvetnih esencija za čitav niz fizičkih i mentalnih problema i tegoba, odmah nakon završetka kursa. Nakon završetka edukacije polaznici koji uspešno završe zadatke i polože finalni ispit (potrebno je 60% tačnih odgovora za prolaznost testa) dobijaju Diplome Udruženja praktičara floriterapije "L.A.T.I.C.E".

Kome je ova edukacija namenjena

Svima vama koji ste van Beograda i mnogo više bi vam odgovaralo da edukaciju završite u komforu sopstvenog doma, a pri tom ste zainteresovani za:

  • dodatni tretman sebe i svojih bliskih na zdrav i potpuno prirodan način
  • pomaganje drugima uz pomoć komplementarne medicine
  • omogućavanje dodatnog izvora prihoda svojoj porodici paralelno sa obavezama majke/oca i supruge/ga
  • pronalaženje nove kreativnije i isplativije profesije, itd.

 

Obavezna literatura

 

Sledeće knjige su uključene u cenu edukacije i predstavljaju obaveznu literaturu. Pored obavezne literature postoje brojne druge knjige iz oblasti floriterapije koje će biti preporučene.

1. Repertorijum cvetnih esencija

2. Materia Medika cvetnih esencija

 

stajeflori2

Edukacija se sastoji od 10 lekcija i pratećih materijala čiji će sadržaj polaznici dobijati u okviru odredjenog vremenskog okvira. Brzinu prelaženja lekcija diktira sam polaznik. Međutim, najduži period koji je dozvoljen je jedna lekcija u toku dva meseca. Nakon završetka svih lekcija polaže se ispit čiji uspešan prolaz polaznicima omogućava dobijanje diplome. Takođe će biti omogućene i supervizije samostalnih radova polaznika on line škole foriterapije. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku za lični rast i razvoj kao i za obezbeđivanje sebi i svojoj porodici dodatnog izvora prihoda.

ZAVRŠNI ISPIT i DOBIJANJE DIPLOME PRAKTIČARA CVETNIH ESENCIJA

 
Kada se završe svih 10 lekcija polaznici su spremni za završni ispit koji se sastoji od 50 pitanja koji pokrivaju celokupnu materiju kursa i koji će biti vremenski ograničen. Obratite pažnju da je 60% tačnih odgovora neophodno za prolaznost, dok će 80% tačnih odgovora biti označeno kao prolaz sa isticanjem i u diplomi će pisati:"izuzetno uspešno usvojila znanje iz oblasti floriterapije". Polaznici koji ne prođu test iz prvog pokušaja mogu ponovo polagati test uz doplatu.

NAPOMENA: za polaznike koji nisu iz medicinske struke praktična primena floriterapije je moguća uz superviziju ovlašćenog homeopate ili lekara.

Informacije na našem sajtu nisu zamena za lekarski pregled i savete medicinskog osoblja, niti sugestija za određeni program lečenja.Cilj sajta je da dopuni vašu informisanost o zdravlju.U slučaju zdravstvenog problema prvo se obratite lekaru ili drugom stručnom licu u ovlašćenoj zdravstvenoj ustanovi. Floriterapija je komplementarni (dodatni) metod lečenja i predstavlja dopunu Vašoj terapiji. Cvetne esencije nisu zamena za lek ili obrok.

 

 

Za dodatne informacije pišite nam na:

fejsbuk stranicu L.A.T.I.C.E - floriterapija