Lexapro buy viagra without prescription buy Abilify no prescription buy ampicillin online buy doxycycline without prescription buy Tramadol buy Zyban no prescription buy Levitra Professional Vardenafil without prescription Amitriptyline no prescription Amitriptyline no prescription buy Zyban without prescription cipro finasteride without prescription
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47,

Mina Merička – Nevoljica

Rođena sam 1976. god u Čačku. Živim i radim u Beogradu.

  1. završila sam Arhitektonski fakultet u Beogradu.

Od 2004. do 2013. u potrazi za sopstvenim životnim opredeljenjem i načinom da izrazim svoj senzibilitet i kreativnost radila sam kao arhitekta i bavila se projektovanjem objekata i dizajniranjem nameštaja i enterijera.

  1. kroz energetski rad na sebi u moj život su ušle cvetne esencije, i promenile način na koji sagledavam život, ljude i odnose.

U potpunosti prihvatajući holistički način sagledavanja bića i zdravlja kao dinamičke ravnoteže blagostanja tela, uma i duha počela sam intenzivno da se bavim izučavanjem i praktikovanjem cvetnih esencija.

Sledeći svoju prirodu i suštinsku jednostavnost života, otkrila sam koliko posvećenost ljudskoj dobrobiti može biti inspirativna i kreativna, kao i načine na koje priroda suptilno i nenametljivo može pomoći čoveku da prevaziđe svoje mentalno emotivne disbalanse osvešćivanjem suštine emocija i misaonih obrazaca koji ih pokreću.

 

Član sam Udruženja L.A.T.I.C.E. gde sam zavrsila edukaciju za praktičara cvetnih esencija.

Jedno od najvećih doprinosa u radu sa cvetnim esencijama u okviru našeg udruženja jeste i rad sa linijom Balkanskih cvetnih esencija. Reč je o cvetnim esencijama koje su napravljene na našim prostorima. Ideja vodilja je da našim ljudima, vibracijski najviše odgovaraju biljke sa ovog podneblja. U okviru udruženja bavimo se praktikovanjem Bahovih cvetnih esencija koje su okosnica priče o floriterapiji, zatim Kalifornijskihcvetnih esencija, čiji su osnivači dali veliki doprinos u izučavanju i dokazivanju rada cvetnih esencija, zatim Desert Alchemy - linija cvetnih esencija iz pustinje, kao i Australian Bush -linija koja neguje endemske vrste, koje se mogu naći samo na tlu Australije.

 

Uz pomoć cvetnih esencija moguće je:

  • prevazići stahove i anksioznost - razvijajući hrabrost i odvažnost
  • balansirati tugu, depresiju, apatiju i gubitak nade - otkrivajući radost i zahvalnost
  • balansirati nestrpljivost i impulsivnost - razvijajući strpljenje
  • osloboditi se potisnutog besa I ogorčenosti - otkrivajući slobodu i nesputanost u izražavanju emocija
  • izboriti se sa opsesijama, brigom, nesigurnošću, sputanošu - razvijajući u sebi samopuzdanje, otvorenost uma, slobodu, mir

Samim tim moguće je poboljšati ne samo mentalno nego i fizičko zdravlje.

Veoma sam zahvalna novim iskustvima koja me vode istinskoj spoznaji, koja šire moje vidike i pomažu mi da razumem sebe, ljude oko sebe, i radost životnih lekcija.

 

Mob: 063 62 44 32

Email: nevoljica@gmail.com

Comments are closed.