Lexapro buy viagra without prescription buy Abilify no prescription buy ampicillin online buy doxycycline without prescription buy Tramadol buy Zyban no prescription buy Levitra Professional Vardenafil without prescription Amitriptyline no prescription Amitriptyline no prescription buy Zyban without prescription cipro finasteride without prescription

Nataša Sarić

Rođena sam 1972. god u Kikindi. živim I radim u Beogradu.

  1. – završila sam Prirodnomatematički fakultet u NovomSadu, odsek za biologiju.

2001-2002 Srednja medicinska škola “NadeždaPeterović”, Zemun, IV stepen – smer kozemetičar

2001Narodni univerzitet “Svetozar Markovic” u Beogradu: stručno osposobljavanje za zanimanje kozmetičar

2001 Centar za obrazovanje “Đura Salaj”: Škola masaže

2003 Instituto internacional de cosmetologia Primavera Andorana: Kurs tretmana nega lica- posebne tehnike masaže lica

2014 Udruženјe L.A.T.I.C.E.:praktičar cvetnih esencija

2015 REJUVENACE: prirodni face lifting/holistički tretman

Prolazeći kroz različita životna iskustva i okolnosti u pojedinim trenucima bivala sam u rascepu između onoga što jeste i onoga što je bio moj unutrašnji osećaj i potreba da treba da bude.

U potrazi za odgovorima i pronalaženju načina da otklonim prepreke kako bih izrazila sopstvenu kreativnost i senzibilitet duše, radoznala i uvek okrenuta prirodi i njenoj čarobnoj moći na različitim nivoima, započelo je moje putovanje samospoznaje.

Na tom putu i energetskom raduna sebi, koristila sam i cvetne esencije kao način koji pruža mogućnost emotivnog i duhovnog iscelenja. Ovo iskustvo je još jedanput potvrdilo moje uverenje, a ujedno i proširilo vidike, da je jedini pravi način iscelenja i napretka holistički pristup sagledavanja bića I zdravlja I okoline, koji dopronosi dinamičkoj ravnoteži. Ovo iskustvo me je inspirisalo da još dublje uđem u izučavanje cvetnih esencija i završim edukaciju za praktičara cvetnihesencija u UdruženjuL.A.T.I.C.E.,čiji sam danas član.

Cvetne esencije su našle primenu i u tremanima, nega i lečenje kože, u kozmetici kojom se bavim vec 15 godina.

Cvetne esencije pomažu da se vratite sebi.

Da transformišete stari način življenja, ograničavajuća uverenja nastala kao posledica naših trauma, koje uzrokuju pritisak, strah, nefunkcionalnost i separaciju, stvaraju osećaj usamljenosti, bezosećaja životnosti u sebi.

Da prevaziđete traume i realnost koja se desila u prošlosti, koju usađujete u sadašnjost I ona kao takva nastavlja da raste u budućnosti I sveviše nas čini da ličimo i budemo kao oni koje optužujemo.

Da se vratite osećajima koji su ispunjeni svrhom, da život postane manje naporan, pun obilja, smisaon i centriran u ljubavi.

Da kontakti postanu duboki i produhovljeni, jer smo bića koja su integrisana u okolini.

Dozvolite sebi još jedno novo iskustvo, koje će vam na suptilan način, kroz razgovor i odabir pravih esencija koje odgovaraju vašem jedinstvenom osećaju i biću, pomoći da istinski spoznate, izrazite i razumete sebe, ljude oko sebe, da očistite centar empatije, čija je svrha postojanja I potreba urođena i duboka i koja nas čini celovitom ličnošću.

Budite ono što jeste i živite radost životnih lekcija, da bi ste iskoristili sve svoje potencijale.

Comments are closed.