Lexapro buy viagra without prescription buy Abilify no prescription buy ampicillin online buy doxycycline without prescription buy Tramadol buy Zyban no prescription buy Levitra Professional Vardenafil without prescription Amitriptyline no prescription Amitriptyline no prescription buy Zyban without prescription cipro finasteride without prescription
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47,

Australijske cvetne esencije: u 2013. godini dopuštam Ljubavi da teče kroz mene!

autor: Kević Emilija

Bliži nam se kraj godine i novogodišnji praznici. Dani, kada polako svodimo „bilans" stare godine, donosimo odluke za promenama, zadajemo sebi nove zadatke i započinjemo nov životni ciklus. Tražićemo nov posao, skinuti nekoliko kilograma, brinuti više o svom zdravlju, družiti se više...

Udruženje „LATICE" vam želi da pre svega prijatno provedete predstojeće praznike, osetite nadu i optimizam, i otvorite svoje Srce za nove ljude i iskustva!

Upoznajte divne Australijske cvetne esencije koje će vam pomoći u tome.

 

  • Menzies Banksia- cvetna esencija koja pomaže regeneraciju, hrabrost, radost. Za one koji su bili povređivani, posebno u društvenim odnosima, a žele sada da idu u nova iskustva bez oklevanja i straha.
  • Green Rose- ako osećate da stagnirate ili vas koče prošla loša iskustva koja se ponavljaju-ova esencija je idealna. Donosi polet, proboj, snagu za suočavanje sa problemom. Takođe, pojačava disciplinovanost u usvajanju navika zdravih za telo i um.
  • Illyarrie- za razvoj osećaja radosti i neustrašivosti. Za one koji se povlače i beže od drugih zbog nekog potisnutog lošeg iskustva ili bola. Cvetna esencija koja pomaže osobi da shvati da je za nju sad opasniji strah nego loše iskustvo koje ga izaziva. Idealna kao pomoć u procesu psihoterapije i „re-birthinga".
  • Hairy Yellow Pea -Cvetna esencija koja umiruje um, daje širu perspektivu posmatranja stvari, budi mudrost i daje osećaj usmerenja u životu. Za one koji su anksiozni ili se osećaju „pomalo izgubljeno".
  • Violet Butterfly- nežna cvetna esencija koja donosi obnavljanje kapaciteta ljubavi, otvaranje prema ljubavi, celovitost i oporavak psihe. Ako želite da se otvorite prema novoj Ljubavi a imate strah zbog prethodnih loših prekida veze ili ste bili preplavljeni i iscrpljeni lošim emocijama u prošloj vezi- ovo je idealna esencija za vas!
  • Candle of Life- cvetna esencija koja pomaže da se u mraku opet ugleda svetlo, lepota budućih događaja, nada i optimizam. Za one koji su propatili i koje tište događaji iz prošlosti.
  • Yellow Flag Flower- Cvetna esencija za razvoj osećaja bezbrižnosti, opuštenosti, vedrine i kapaciteta da se izborimo sa stresom tako da veze u okruženju ne trpe. Za one koji se ponekad ponašaju ozbiljno i kruto zato što nisu opušteni ili im se stres nagomilava.

Comments are closed.