Lexapro buy viagra without prescription buy Abilify no prescription buy ampicillin online buy doxycycline without prescription buy Tramadol buy Zyban no prescription buy Levitra Professional Vardenafil without prescription Amitriptyline no prescription Amitriptyline no prescription buy Zyban without prescription cipro finasteride without prescription

Aloe vera, kamilica, maslačak, kalendula-floriterapija.

autor: Tanja Šešum

Aloe veraOvo je savršeni cvet za psihičku iscrpljenost. Za sve one koji neprestano rade, koji žrtvuju privatni život zarad karijere i za one koji se iznenada ,,slome", tj. „burn out" sindrom, za radoholičare, za integraciju volje i vitalne životne energije.

Oblasti:

Izbegavanje, zavisnost, mir, radost, konflikt, poremećaji ishrane, sram, iskrenost, perfekcionizam, otpor.

Kamilica

Pomaže kod emocionalnih problema koji se ispoljavaju pre svega u stomaku, gastritis, grčevi, čirevi. Kod nesanice i uznemirenosti, takođe.

Maslačak

Za oslobađanje mišićne napetosti kod osoba koje su radoholici i previše rade, za unutrašnju doživljaj lakoće na poslu i životu.Za psihičke tenzije koje se reflektuju na telo.

Za:
Telo, srce, masažu, perfekcionizam, relaksaciju, oslobađanje, potiskivanje, tenziju, poslovne ciljeve, učenje.

Kalendula

Za one koji koriste grube reči, za one koji imaju problema u verbalnoj komunikaciji, za one koji imaju potrebu da nauče da govore iz srca.

Comments are closed.