Lexapro buy viagra without prescription buy Abilify no prescription buy ampicillin online buy doxycycline without prescription buy Tramadol buy Zyban no prescription buy Levitra Professional Vardenafil without prescription Amitriptyline no prescription Amitriptyline no prescription buy Zyban without prescription cipro finasteride without prescription

Ivana Vujasinovic

Rođena 1985. godine u Novom Kneževcu. Udata, majka jednog deteta.

Obrazovanje

2008. - Filozofski Fakultet u Novom Sadu, Odsek za Psihologiju, diplomirani psiholog

2013.- Belgijska škola homeopatije CKH, student završe godine

2015-2016.- edukacija za praktičara cvetnih esencija, L.A.T.I.C.E.

Radno Iskustvo

-2009-2011.godine- školski psiholog, Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“, Novi Kneževac

-od 2011. godine, Centar za socijalni rad Grada Novog Sada, Služba za decu i mlade, psiholog

INTERESOVANJA

Tokom studija psihologije i nakon završenih studija sam se dodatno edukovala iz oblasti ličnog rasta i razvoja i roditeljstva kroz različite radionice i edukacije. Kao psiholog u Centru za socijalni rad radim procenu i individualno i grupno psihološko savetovanje, sa decom, mladima i njihovim porodicama. Sprovodim preventivne programe u odnosu na pojedince, porodice u riziku, njihovo osposobljavanje za produktivan život u zajednici i odgovorno roditeljstvo.

Holistički pogled i način sagledavanja čoveka i njegovog zdravlja mi je oduvek bio blizak. Na putu traganja za ravnotežom uma, duha i tela nailazim na heomeopatiju i floriterapiju. Duboko verujem da ako osoba ima problem, unutar sebe ima i sposobnosti da ga reši.

Uz pomoć prirode i cvetnih esencija smo u stanju da postignemo emotivnu i mentalnu ravnotežu. Cvetne esencije nam pomažu da postavimo jasne ciljeve života, dajući nam hrabrost, snagu i posvećenost. Omogućavaju razvoj viših nivoa intuicije, samopouzdanja, duhovnosti, kreativnost i uživanja. Ono što me je najviše privuklo u terapiji cventim esencijama je efikasnost i duboka moć isceljenja na putu vraćanja svojoj prirodi, harmonizaciji i pronalaženju sopstvene svrhe.

060/55-42-633
anavi85@neobee.net

 

 

Comments are closed.