Lexapro buy viagra without prescription buy Abilify no prescription buy ampicillin online buy doxycycline without prescription buy Tramadol buy Zyban no prescription buy Levitra Professional Vardenafil without prescription Amitriptyline no prescription Amitriptyline no prescription buy Zyban without prescription cipro finasteride without prescription

Dina Danilović

 

Rođena sam 28.04.1983. godine u Banja Luci. Trenutno živim u Beogradu, udata sam i majka dvoje dece.

2010 - Diplomirala sam na Biološkom fakultetu Univerzizteta u Beogradu, smer Molekularna biologija i fiziologija.

2010 – 2018 - Klinički embriolog Odeljenja za vantelesnu oplodnju GAK „Narodni Front“.

2017 – 2018 - Edukacija iz floriterapije

Član sam udruženja L.A.T.I.C.E.

U toku vrlo izazovnog ličnog perioda i potrebe da pomognem sebi i svojoj deci, tragala sam za prirodnim načinima rešavanje izazova sa kojima smo se susretali, i sasvim slučajno otkrila, prvo moć homeopatije, a onda i isceljujuće dejstvo cvetnih esencija, u vidu floriterapije.

Fascinirana izvanrednim rezultatima cvetnih esencija odlučila sam da se edukujem i podelim svoje iskustvo sa drugim ljudima. U okviru floriterapije posebno sam zainteresovana za : izazove u roditeljstvu i partnerstvu, zdravstvene izazove, lepotu.

Prateći interesovanja vezana za holistički pristup lečenju odslušala sam i kurs iz akutne homeopatije i kognitivne homeopatije Džordža Vitulkasa.

Takođe, odslušala sam osnove REBT – terapije, kao i čitav niz psiholoških radionica na različite teme, a sve to kako bih postala najbolja verzija sebe.

Radoznalog i vedrog duha uživam u čitanju knjiga i putovanjima.

063/280405

dinaborogovac@gmail.com

cvetkaolek@gmail.com

fb.me/cvetkaolek

@mocnekapljice

Comments are closed.