Lexapro buy viagra without prescription buy Abilify no prescription buy ampicillin online buy doxycycline without prescription buy Tramadol buy Zyban no prescription buy Levitra Professional Vardenafil without prescription Amitriptyline no prescription Amitriptyline no prescription buy Zyban without prescription cipro finasteride without prescription

Bajić Aleksandra

Rođena u avgustu 1971. godine . Živi i radi u Beogradu.

 

OBRAZOVANJE

2010 - 2011. Praktičar cvetnih esencija u udruženju "LATICE", Beograd

2009 - 2011. Student Fakulteta za umetnost i dizajn, Megatrend Univerzitet, odsek

enterijer.

2002 - 2012. Brojni specijalistički seminari i edukacije iz oblasti kozmetologije.

2000 - 2002. Aquatonale Internacionalna kozmetička škola department u

Beogradu Academie de Beaute « Aquatonale» Paris, St. Malo

1990 - 1996. Apsolvent Medicinskog fakulteta, Beograd.

 

RADNO ISKUSTVO

  1. Organizator i predavač stručnog dela edukacije 40 kozmetičara na Projektu Svetske banka za Regionalni razvoj Bora i Majdanpeka

Od 2011. Praktičar cvetnih esencija.

Od 2005. Kao samostalan kozmetičar pokrenula sopstveni posao. Završila brojne specijalističke obuke i seminare za negu i terapiju lica i tela.

 

ŽIVOTNI PUT

Kroz dugogodišnji rad sa ljudima u kozmetičkom salonu spoznala je da koliko god je spoljašnja lepota važna, isto toliko, ako ne i više je važna lepota duše. Ako zračimo unutrašnjom lepotom i čistotom naš odraz u ogledalu biće blistav i inspirisaće nas da bojimo svet prelepim bojama. Sada ravnopravno zahvaljujući cvetnim esencijama neguje i duh i telo svojih klijenata. Cvetne esencije su bile te koje su joj dale snage da napravi ogromne promene u svom životu i da nađe put kojim sada rado korača.

 

INTERESOVANJA

Veliki zagovornik ličnog razvoja kao jedinog pravog puta ka sreći i unutrašnjem zadovoljstvu. Lično primenjuje razne metode za sopstveni razvoj, prevashodno cvetne esencije ali i Poredak ljubavi, meditaciju, jogu. Kontinuirano posećuje razne radionice iz oblasti popularne psihologije, fitoterapije, nege lica i tela. Umetnost joj je velika ljubav i kontinuirano radi na ispoljavanju i tog dela svoje ličnosti.

 

Mail: aleksandrabajic@ymail.com

Tel: 063/ 8396-068

Comments are closed.